Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Www.PaylasiminKalbi.Forum.St
Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 3
Arkadaşlar http://destekforum.turkproforum.com/forum sitemizde imza yarışması va girin üye olun imza yarışmasını kazanana 2000000 puan verilicek katkılarınızı bekliyorum
500 gram tavuk eti 3 çorba kaşığı sıvıyağ 3 diş dövülmüş sarmısak 1’er çay kaşığı kimyon, toz kişniş ve pulbiber
Yoğurt sos için: 1 su bardağı yoğurt 3 yemek kaşığı limon suyu 1 adet orta boy salatalık 1 çorba kaşığı kıyılmış dereotu Yarım çorba kaşığı Dijon hardalı Yarım çorba kaşığı süzme bal Karabiber, tuz
HAZIRLANIŞI
Tavuk etini arzuya göre ince şeritler halinde veya kuşbaşı olarak doğrayın. Sıvıyağı bir kaba alıp sarmısak, kimyon, kişniş ve pulbiber ekleyip karıştırın. Etleri çöp şişlere dizip, üzerine hazırladığınız sarmısaklı karışımı gezdirin. Buzdolabında 2 saat dinlenmeye bırakın. Sosu hazırlamak için, yoğurt ve limon suyunu karıştırın. Salatalığı rendeleyip, suyunu sıktıktan sonra yoğurda ekleyin. Dereotu, hardal, bal, karabiber ve tuzu ilave edip, iyice karıştırın. Eti buzdolabından alıp, sostan çıkarın. Izgarada önlü arkalı kızartıp, yoğurt sosla birlikte servis yapın.