Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Www.PaylasiminKalbi.Forum.St
Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 3
Arkadaşlar http://destekforum.turkproforum.com/forum sitemizde imza yarışması va girin üye olun imza yarışmasını kazanana 2000000 puan verilicek katkılarınızı bekliyorum
1 adet kuzu incik 2 adet orta boy taze patates 2 adet arpacık soğan 1 çay bardağı kırmızı şarap Yarım çay bardağı süt 1 paket taze fesleğen 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı biberiye Tuz, karabiber Yarım kabak, havuç
HAZIRLANIŞI
Tercihinize göre marine ettiğiniz kuzu inciği, önce hafif ateşte çevirin. Arzunuza göre ilave edeceğiniz sebzeleri, defne yaprağı ve baharatlar ile birlikte suyunu çektirerek kısık ateşte 45 dakika pişirin. Diğer tarafta patatesleri haşlayıp, tereyağı, süt, fesleğen ve biberiye ile püre haline getirin. Arpacık soğanları kırmızı şarapta çektirin. Az haşlanıp, tereyağında çevrilmiş havuç ve kabak ile birlikte garnitür olarak tabağınızı süsleyin.