Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Www.PaylasiminKalbi.Forum.St
Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 3
Arkadaşlar http://destekforum.turkproforum.com/forum sitemizde imza yarışması va girin üye olun imza yarışmasını kazanana 2000000 puan verilicek katkılarınızı bekliyorum
1 kuzu kolu (büyükse ikiye kestirilecek) 1’er tatlı kaşığı tuz ve tozşeker 1 çay kaşığı karabiber 1 diş dövülmüş sarmısak 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Süslemek için: Kekik, pulbiber, dereotu
HAZIRLANIŞI
Tüm malzemeyi karıştırın. Kuzu kolunun her tarafına gelecek şekilde sürün. Büyük yapışmaz yüzeyli bir tavayı kızdırın. Kuzu parçalarını tavada kızartın. Güzel bir renk alana kadar, yakmadan kızartma işlemine devam edin. Kızarttığınız parçaları büyük bir tencereye alın. Üzerine çıkacak kadar kaynar su koyun. Tencerenin kapağını kapatın. Ateşin altını kısın. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Servis tabağına çıkartın. Tencerenin dibine süzülen yağı üzerine gezdirin. Kekik, pulbiber ve dereotuyla süsleyin