Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Www.PaylasiminKalbi.Forum.St
Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 3
Arkadaşlar http://destekforum.turkproforum.com/forum sitemizde imza yarışması va girin üye olun imza yarışmasını kazanana 2000000 puan verilicek katkılarınızı bekliyorum
Malzemeler 30-35 kabak çiçeği 1 s.b. pirinç Kıyılmış maydanoz 1 kuru soğan, incecik doğranmış Dolmalık fıstık Kuş üzümü 1/3 s.b. + 2 yemek kaşığı Zeytinyağ 1 çay k. Karabiber 1 tatlı k. Tuz 1 tatlı k. Şeker 1 çay kaşığı Tarçın 1 tatlı k. Kuru nane
Hazırlanışı İç harcı için soğanı zeytinyağda kavurup sırayla dolmalık fıstık ve pirinci ekleyin. 1 bardak kadar su ekledikten sonra üzüm, maydanoz ve baharatlarını ilave edin. Altını kapatıp ılımaya bırakın.
Kabak çiçeklerini hafifçe yıkayıp içlerini temizleyin. Her birinin içine çiçeğin büyüklüğüne göre 1 yada 2 tatlı kaşığı hazırladığınız harçtan koyup tencereye dizin. Üzerine 2 kaşık zeytinyağ gezdirip bir bardaktan az ılık su ekleyin. Kaynadıktan sonra 5 dakika daha pişirin. İç harcı önceden pişirdiğiniz için çok kısa sürede hazır olacaktır.